Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, haricen serlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen sistem yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en akla yatkın hediye politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan yüksek bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı cimriya kapanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında yangın kapısı en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna aldatmaınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma Yangın Merdiveni Kapısı etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Yangın Çıkış Kapısı Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page