Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın bapsı, öteki zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk binanın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, bünyenın kullanım sınıfı gibi faktörler keskin olmaktadır.

Yangın ve ivedi hesap anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu şube temelı modellerde normal kapı koluna bir. 

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Göreceksiniz ki bu mertebe ali nitelikli yangın kapılarını en müsait fiyatla Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sunan bizim firmamızdır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına illet olan atmosfer dürüstışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit buyurmak derunin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden mesul özel kuruluşlardan düşünüm gidermek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari bünyesına onat yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına oranlı türler yeğleme edilebilir.

Mono blok beden mimarisı düzen sistemi veya panik pas sisteminin kilidin yürekinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir yapısı vardır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı akçakesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin ortam oluşturur.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza su taşkını ve deprem kadar öbür tabii afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page